Lelles expanderar och söker MC säljare, mekaniker, webbutvecklare och extrapersonal. Klicka här för att läsa mer!

Välkommen till Lellesmcdelar.se, Sveriges största webbshop för dig som kör MC, Cross eller Moped. Här hittar du originaldelar, tillbehör, eftermarknadsdelar och utrustning. Vi har nästan allt inom mcdelar, crossdelar och mopeddelar! Börja gärna med att välja din motorcykel ovan.


Nyheter

2013-07-15

Nu har vi gjort om sökfunktionen på lellesmcdelar.se! Den nya sökfunktionen är mycket snabbare och bättre än den gamla. Exempelvis kan du söka på modeller, universaldelar, artikelnummer, kläder m.m.

2013-04-08

Nu är nya lellesmcdelar.se uppe och igång!

2013-03-05

Nu börjar vi närma oss lansering av vår nya webshop! Idag gjorde vi en stor uppdatering med tusentals artiklar till alla modeller. Kom gärna med feedback åt oss om du har synpunkter eller förslag till förbättringar!

2013-02-08

Idag på fredag eftermiddag har vi haft bekymmer med att välja vissa modeller i modellvalsmenyn uppe till vänster. Detta har främst gällt webbläsaren Internet Explorer. Vi jobbar på problemet och försöker lösa det snarast.

Uppdatering: Problemet skall nu vara löst!

2013-02-01

Välkommen till vår nya webbshop för Lellesmcdelar! Denna shop är för närvarande i uppstartningsfas.

Vi arbetar kontinuerligt med att komplettera och förbättra denna webbshop och förhoppningen är att ersätta den gamla webbshoppen.

Kontakta gärna webbansvarig med feedback och synpunkter.