» REKLUSE EXP

REKLUSE EXP

Rekluse EXP är instegsmodellen i deras produktfamilj av automatkopplingar. Priset är lägre än Core EXP eftersom man "återanvänder" mycket av originalkopplingen.Det finns i stort sett 4 modeller av EXP beroende på vilken hoj de är till:Alla motorcyklar med vajerkoppling:

Där består kopplingen i stort sett av enbart EXP-mekanismen/lamellen och andra tryckfjädrar. Spelet i kopplingspaketet ställs genom att man spänner kopplingswiren mer eller mindre och det gör att man inte har ett normalt "glapp/spel" i kopplingshandtaget. Den manuella kopplingen är 20-30% trögare beroende på att man använder hårdare kopplingsfjädrar för att kompensera för den lamell och mellanskiva man tagit bort.Alla motorcyklar utom KTM/Husaberg med hydraulkoppling samt "normala" kopplingssfjädrar:

Kopplingen består liksom ovan i stort sett enbart av en EXP-lamell och hårdare fjädrar. Spelet i kopplingspaket ställs på själva kopplingen, så man måste ta bort kopplingskåpan.KTM/Husaberg med "normala" kopplingsfjädrar:

Kommer utöver en EXP-lamell även med en ny slavcylinder på vilken man kan ställa spelet i kopplingspaketet externt, men även i nödfall göra så att man kan rulla igång hojen vid behov.KTM/Husaberg med en enda tallriksfjäder:

Kommer med EXP-lamell, ny tryckplatta och ny slavcylinder med externt ställbart spel.
MODELLISTA FÖR DENNA PRODUKT
Välj tillverkare nedan
HONDA Visa modeller
HUSABERG Visa modeller
HUSQVARNA Visa modeller
KAWASAKI Visa modeller
KTM Visa modeller
SUZUKI Visa modeller
YAMAHA Visa modeller